Tjenester

Hva vi kan tilby deg som vår kunde.

Service

Våre elektrikere kan utføre alt av servicetjenester innen elektro til både privat og næring. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Ramme-/serviceavtaler

En rammeavtale med oss gir deg ekstra oppfølging, og du får faste elektrikere å forholde deg til. Vi gjennomfører alt av vedlikehold, kontroller og oppgradering.

Rehabilitering

Vi har lang erfaring med rehabiliteringsprosjekter, og kan med fordel involveres i en tidlig fase for å få kartlagt alle muligheter og begrensninger.

Bad og kjøkken

Vi tar oss av den elektriske installasjonen på både nye og eksisterende kjøkken- og baderomsløsninger. Ta kontakt med oss for gratis befaring.

Oppsett av eneboliger

Vi tar oss av den elektriske installasjonen i ditt nybygg. Vi har også flere samarbeidspartnere om du trenger hjelp på andre områder.

Garasjeanlegg

Tilkobling av garasjeporter og annet elektrisk, samt installasjon av ladestasjoner. Vi samarbeider med Karlshusgarasjene AS.

Basseng

Drømmer du om et basseng i hagen? Overlat arbeidet til profesjonelle, så vet du at det blir gjort riktig! Vi kan ta oss av alt det elektriske arbeidet.

Snøsmelteanlegg

Har du utearealer du skulle ønske var is- og snøfrie i vinterhalvåret? Vi har lang erfaring med snøsmelteanlegg og kan installere dette hos deg.

Elbillading

3Elektro AS er leverandør av Easee-ladere. Vi kan tilpasse styrke og kapasitet etter behov, og sørger for en kostnadseffektiv lading.

Feilsøking

Trenger du en elektriker til å feilsøke eller utrede deler av ditt elektriske anlegg? Ta kontakt med oss, våre elektrikere kan ta oppdraget!

Har du behov for en elektriker?

Vi har lang erfaring og kan komme på gratis befaring. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat!