Solcellepanel

Solcellepanel

NB! Husk at du får Enova-støtte ved installasjon av solcelleanlegg. Kontakt kommunen din for informasjon!

 

3elektro leverer og monterer solcelleanlegg til hele Innlandet og Viken.

 

Med høye strømpriser som et hett tema om dagen, kan det være lurt å investere i ditt eget solcelleanlegg. Med solcellepanel på hustaket kan du produsere din egen strøm, få lavere strømregning og til og med selge overskuddsstrøm tilbake til nettet!

Det kan være lurt å vurdere denne løsningen nå. Samme hva som skjer i fremtiden, vil du være sikret en lavere strømregning og i tillegg bidra til et bedre miljø og klima.

 

Solcellepanel betaler seg selv

 

Med solceller gjør du en engangsinvestering som betaler ned seg selv med tiden. Særlig nå som strømprisen er høy. Solceller er en engangsinvestering som betaler seg selv

 

Om du installerer solcellepanel på huset, hytta eller låven og industribygget ditt, kan det første gang virke som en dyr investering. Dette vil du tjene inn. I tillegg er prisene på solcellepaneler fallende, og er mer gunstige nå enn de noen gang har vært. Panelene er også mye bedre enn de noen gang har vært.

 

Solcelleanlegg og norske forhold

 

I tillegg til å bli sett på som dyrt, har heller ikke solcellepanel blitt sett på som veldig gunstige for våre nordiske forhold. Særlig siden vi har ganske lang mørketid her i landet.

 

Man skulle tro at forholdene var dårlige når man tenker lysforhold, men dette er faktisk ikke tilfelle. Det er gode lysforhold her i landet, også når det er snø ute. Sammenligner man effekten av solcellepanel i Norge med andre land og byer lenger sør, ser man at norske anlegg produserer minst like mye strøm. Særlig gode forhold finner man på Sør- og Østlandet.

 

Enova-støtte ved installasjon av solcelleanlegg

 

Ja, faktisk. Du får statsstøtte når du monterer solcelleanlegget ditt. Inntil 47 500 kroner kan du få når du installerer ditt eget kraftverk. Kontakt kommunen din om du har spørsmål om dette.

 

Er du fortsatt ikke helt med på at du bør bygge ditt eget anlegg, må du gjerne kontakte oss om det er noe spesielt du lurer på!

solcellepanel på hustak

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle