Om oss

Din lokale elektriker.

3elektro AS

Din lokale elektriker.

Bedriften ble etablert i mars 2019, og består av 21 ansatte pr. dags dato. Tilsammen har vi lang erfaring innen bransjen. Vi utfører våre tjenester til private boliger, hytter og næringsbygg.

Vi har lang og bred erfaring fra bransjen. Dette gir oss en allsidig kunnskap innen faget. Den kunnskapen vi har opparbeidet etter flere år fra bransjen skal komme våre kunder til gode. Gjennom årene har vi opplevd fler utfordringer, og vi har som resultat av dette blitt langt mer løsningsorienterte. Kunden skal være sikker på at vi bruker godkjent utstyr av høy kvalitet i prosjektene vi utfører.

Vi kan komme på en gratis befaring og gi deg et skriftlig og uforpliktende tilbud på oppdraget du ønsker å gjennomføre. Vi skal komme til avtalt tid og utføre oppdraget innen de tidsrammer som er gitt. Som kunde skal du oppleve at vi stiller opp.

Elektriker - 3elektro - Gjerdrum - Lillestrøm - Lørenskog - Nittedal - Hadeland - Lynnedslag over by

Har du behov for en elektriker?

Vi har lang erfaring og kan komme på gratis befaring. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle